Inventive Design
2.1.2008 Lasse Larvanko

10 suosituinta artikkelia internet-markkinoinnista

Internet-markkinointi 2007

Pikakatsaus viimeiseen vuoteen tässä blogissa. Nämä internet-markkinointi artikkelit ovat saaneet eniten lukijoita ja siten suosituimpia.

 1. Web 2.0 mullisti markkinoinnin

  Web 2.0 markkinointi osa 1 – Pitkä häntä

  Kuvittele, että kuka tahansa voisi luoda, levittää ja markkinoida omia tuotoksiaan miljardille ihmiselle minimaalisilla kustannuksilla. Se ei ole ainoastaan mahdollista, vaan myös helppoa. Miten he sen tekevät?

 2. 10 syytä miksi antamalla ilmaiseksi tienaa eniten

  2.0 markkinointi osa 2 – Antamisen ansaintalogiikka

  Arvokkaan tiedon, palvelun tai koodin jakaminen ilmaiseksi saattaa olla paras tapa hyötyä siitä – myös rahallisesti. Annan tämän tiedon ilmaiseksi ja voit miettiä mitä kaikkia kymmenestä syystä minulla siihen on.

 3. Ilmaisia linkkejä tarjolla joka päivä

  Miksi Suomen blogosfääri ei linkitä?

  Tälle sivustolle on aivan liian vähän linkkejä. Myös muille hakukoneoptimointia käsittelevillä sivustoille on erittäin vähän linkkejä muista alan sivustoista. Luulen syynä olevan jonkin sortin linkkikateus ja pelko omista hakukonesijoituksista, ne kun tuppaavat olemaan rahan arvoisia. Otan nyt halausotteen puusta ja jaan linkkirakkautta.

 4. Onko web 2.0 kupla?

  Tavoitteet määräävät menestymisen

  Puhe web 2.0:sta on saanut monelta karvat pystyyn kellä mistäkin syystä. Luulen tämän johtuvan erilaisista näkemyksistä onnistumisesta.

 5. 10 asiaa jota olet aina halunnut tietää verkkosuunnittelusta, mutta et ole jaksanut Googlata

  Vastuullisen suunnittelun muistilista

  Onko viimeiset verkkosuunnittelun trendit hiukan hakusessa? Tämä artikkeli päivittää tietosi kymmenen alan perustermin osalta.

 6. Kolme blogia jotka internet-markkinoijan tulee tilata

  Nettibisnes.info, Hakukone.biz ja Vierityspalkki

  Internet-markkinoinnin tietolähteet suomessa ovat harvassa. Tässä niiden kerma.

 7. Onko sivustosi Da Vinci -koodia Googlelle?

  Huono koodi estää käyttäjiä löytämästä ja käyttämästä sivujasi

  Tärkein yksittäinen käyttäjäsi on vammainen. Se on hakukone Google. Hakukoneilla on selkeitä vaikeuksia ymmärtää huonosti toteutettuja sivuja.

 8. 99% suomalaisista sivuista on hakukoneoptimoimatta

  Nyt on paras aika aloittaa hakukoneoptimointi

  Hakukoneoptimointiprojekti saattaa maksaa itsensä takaisin parissa kuukaudessa, sillä hakukonesijoitusten paranevat nopeasti.

 9. Hakukoneoptimointi on menneen talven lumia

  Sosiaalinen media markkinointi tulee

  Google on edelleen aivan ylivoimainen ykkönen vierailijoiden lähteenä sivuille. Tulevaisuus on kuitenkin jotain muuta. Omien sivujen hakukoneoptimoinnin merkitys vähenee, kun sosiaaliset mediat paranevat ja niiden suosio kasvaa.

 10. Viimeinkin selvyys hakukoneoptimoinnista

  Ei sittenkään alkemiaa

  Pidin hakukoneoptimointia typeränä puoskarointina, kunnes opin hakukoneoptimoinnin olevan vain osa hyvää verkkopalvelun suunnittelua.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, mutta ei tule näkyviin

Voit käyttää seuraavia elementtejä kommenteissa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vuoden luetuimmat jutut."Sivun alkuun