Inventive Design
6.8.2007 Lasse Larvanko

Mitä saatoit menettää loman aikana

Paluu arkeen

En kerro miten vietin lomaani, tai kuinka pelastin veneen uppoamasta makkaran avulla, vaan siirryn suoraan asiaan.

Google brändää itseään

Google-helvetti ei enää ole nimeltään Google-helvetti, sillä Google ei näytä enää hakutuloksissa onko sivu huonommassa indeksissä. Tämä on harmillista, sillä sivuston ylläpitäjälle supplemental-indeksi on hyvä apuväline sivun hakukonenäkyvyyden terveyden tarkistamisessa.

Onneksi Marketing Pilgrimin muutoksesta kertovan artikkelin kommenteissa on löydetty keino kiertää supplemental-indeksin katoaminen:

Hae Googlella site:www.omatsivut.fi/&

Google haku site:www.inventive.fi/& paljastaa tälläkin sivustolla useamman sivun olevan supplemental indeksissä. Näistä 90% kuuluisikin olla siellä, mutta muutama sivu kaipaa lisää linkkivoimaa, joten annan ne tässä ja nyt:

Myös Jim Boykin kertoo miten tunnistaa supplemental indeksiin joutuneet sivut.

Lomalla tuli myös harrastettua

Pokeri on ollut pitkään lempiharrastukseni. Siinä saa syyttää menestyksestä tai sen puutteesta vain itseään. Pokerin satunnaisen peluun lisäksi suunnittelin ja osallistuin tekemään minua paljon paremmille pelaajille pokerisivut pokerista.fi. Nämä kaverit todella osaavat pelata, ja jakavat osaamistaan blogien muodossa.

RSS overload

RSS-lukijassani on jokunen tuhat viestiä. Vaikka olen skannannut sitä läpi viime viikosta lähtien, ei loppua tunnu näkyvän. Jos siis missaan jonkun tärkeän viestin, se johtuu rss-lukijan pikakelauksesta.

Huomasin lukevani ensin ne blogit, joissa oli loman aikana tullut alle 10 viestiä ja ne joissa lukija näyttää 100+ jäivät myöhemmälle. Sadassa viestissä tuskin moni on kovinkaan arvokas, mutta muutaman joukossa voi löytyä helmiä.

Blogiuutisia

Blogirintamalla on ollut todella hiljaista ja lomien aikana oikeastaan vain nettibisnes.info ja hakukone.biz jatkoivat postauksia.

Nyt kun helteet vihdoin alkavat on hyvä päästä takaisin työn ääreen.

Kommentit

Yksi kommentti artikkelista “Mitä saatoit menettää loman aikana”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. am Design » Baabelin kirjasto » Artikkelikatsaus: Kesäkuu http://www.amdesign.fi/baabelin-kirjasto/artikkelikatsaukset/artikkelikatsaus-kesakuu

    [...] veneen makkaralla pelastanut Inventiven Lasse kertoo omassa artikkelissaan hyödyllisyyksiä, jotka saattoivat mennä kesän aikan ohi. am:n Lasse (so. minä) ottaa kesää [...]

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, mutta ei tule näkyviin

Voit käyttää seuraavia elementtejä kommenteissa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS-lukijassani on jokunen tuhat viestiä."Sivun alkuun