Inventive Design
20.4.2007 Lasse Larvanko

Hakukoneystävällisen käyttöliittymän haittapuoli

Kasvava osa lukijoista on kiinnostunut paljaasta pinnasta

Hakukoneet pitävät hakukoneystävällisestä käyttöliittymästä. Sain uuden hittihakusanan kirjoittamalla yhden leikkimielisen artikkelin.

Pidin hauskaa 5.4.2007 ja poistin sivustolta css-tyylitiedostot css naked dayn mukaisesti. Kirjoitin siitä leikkimielisesti täällä. Pyrin nyt välttämään alaston sanan käyttöä, sillä se ei ole hakusana, jolla haluan ihmisiä sivuilleni. (Sivulatauksia per käynti on 1,55)

Kahdessa viikossa tuo sana on noussut sivustoni eniten kävijöitä tuoneeksi hakusanaksi. Tunnustan että sivusto ei ole kovin tunnettu ja hakusana on hyvinkin haluttava. Siksi ihmettelenkin että yhdellä artikkelilla päädyin Googlen etusivulle. Siellä on vain ne kolme ensimmäistä alan sivustoja, ja muut ovat satunnaisia hittejä.

Luulisi että aikuisviihteessä on enemmän kilpailua, mutta ilmeisesti suomessa alalla ei ole juurikaan panostettu hakukonenäkyvyyteen. Isossa maailmassa aikuisviihdesivustot ovat erittäin hakukonetietoisia.

Kommentit

2 kommenttia artikkelista “Hakukoneystävällisen käyttöliittymän haittapuoli”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. Velmu http://www.virallisetlinkit.eu

    Mitättömät himapagetkin (ks. mun verkkosivusi -linkki) pääsevät toistaiseksi kärkeen lööppihauilla, kun isommilla ei vielä ole kunnon sitemappeja pingeineen. Mutta jo tällä hetkellä PR jyrää nobodyt muutamassa päivässä.

    P.s. Igglo.no

  2. Lasse Larvanko http://www.inventive.fi

    Uskon siihen uudemmissa hakusanoissa, mutta luulisi tuolla alalla olevan edes jonkinlaista kilpailua.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, mutta ei tule näkyviin

Voit käyttää seuraavia elementtejä kommenteissa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kahdessa viikossa tuo sana on noussut sivustoni eniten kävijöitä tuoneeksi hakusanaksi."Sivun alkuun