Inventive Design
10.5.2007 Lasse Larvanko

Mitä Inventive tarjoaa Sinulle

Suuren blogikyselyn tulokset

Mikä on sinun mielestäsi kiinnostavinta mitä Internet tarjoaa? Kyselin suuressa blogikyselyssä lukijoiden kiinnostuksen aiheita.

Kysely ei herättänyt suuria intohimoja viidellätoista vastauksella, mutta ainakin aktiivisten kesken kiinnostuksissa on selkeää hajontaa.

[poll=2]

Puolet vastaajista pitää nykyistä linjaa hyvänä, joskin markkinointi ja saavutettavuus saivat myös omia ääniä. PerttuT kommenttoi, ja minä komppaan:

Minusta markkinointi, hakukoneoptimointi ja sosiaaliset mediat ovat aika lailla sama asia silloin kun kirjoittajana on kuitenkin web-suunnittelija. Näkökulmasi on selkeä: haet tehoja netistä ja pyrit tekemään sen myös hyvien suunnitteluperiaatteiden mukaisesti. Minusta tämä yhdistelmä on toimiva…

Näin se varmasti on. Web-standardit ja saavutettavuus ovat osa hyvää www-suunnittelua, joten niistä ei ihan kamalasti löydy jutun juurta menemättä teknisiin yksityiskohtiin. Ehkä molemmat kaipaisivat kuitenkin edes yhtä perusteellisempaa selvitystä. Web 2.0, markkinointi ja hakukoneoptimointi on selkeämpi yksittäinen kokonaisuus. Katsellessani uusimpia artikkeleita, niin huomaan että hakukoneoptimoinnista ja siihen liittyvästä on tullut paasattua riittämiin, mutta sosiaalisten medioiden käyttö markkinoinnissa on jäänyt paitsioon.

Eniten jään kaipaamaan aihetta, jota en ole edes aloittanut, eli ihan puhdasta visuaalista suunnittelua. Typografiasta saarnaaminen ja Edward Tuften ideoiden evankelioiminen ainakin innostaa.

Pidätkö aiheita kiinnostavina? Tilaa artikkelien rss-syöte.

Kommentit

2 kommenttia artikkelista “Mitä Inventive tarjoaa Sinulle”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. kari T http://www.tuurna.fi/kari

    En ehtinyt vastaamaan kyselyysi, mutta kirjoittamasi blogi on mielestäni kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen. Jatka samaan malliin!

  2. Lasse Larvanko http://www.inventive.fi

    Kiitos kehuista Kari. Onko mielessä jonkin aihe alue, joka kiinnostaa eniten juuri sinua?

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, mutta ei tule näkyviin

Voit käyttää seuraavia elementtejä kommenteissa: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

aktiivisten kesken kiinnostuksissa on selkeää hajontaa."Sivun alkuun