Internet-markkinointi ja www-suunnittelu

Markkinoimme ja suunnittelemme verkkopalveluita

Inventive Design on erikoistunut hakukoneiden ja tulospohjaisen mainonnan käyttöön internet-markkinoinnissa.

Internet-markkinointi

Internet-markkinointi on paljon muutakin kuin mainostilan ostamista valituista medioista. Hakukonemarkkinointi on erittäin kohdennettujen käyttäjien palvelemista kohdennetuilla sivuilla.

Hakukonemarkkinointi on yleisnimitys hakukoneissa tapahtuvalle markkinoinnoille.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tehokasta markkinointia verkkosivujen löydettävyyttä parantamalla. Hakukoneoptimointi tähtää sivujen parempaan näkyvyyteen orgaanisissa hakutuloksissa. Lue lisää: hakukoneoptimointi.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on hakutulosten yhteydessä näytettäviä kohdennettuja mainoksia, joista mainostaja maksaa vasta hakijan siirryttyä mainostajan sivuille. Lue lisää: hakusanamainonta.

Verkkopalvelujen suunnittelu

Konseptoimme, suunnittelemme ja määrittelemme sivujen tarkoituksen yhdessä asiakkaan kanssa. Web suunnittelu sisältää informaatioarkkitehtuurin suunnittelua käyttäjille ja hakukoneille, käyttökokemuksen suunnittelua sekä visuaalista suunnittelua käyttöliittymän luomiseksi. Lue lisää: www-suunnittelu.

Verkkopalvelujen toteutus

Rakennamme verkkosivujen käyttöliittymän web-standardeilla toimivaksi, saavutettavaksi ja nopeaksi niin käyttäjille kuin hakukoneille. Toteutamme sivuja myös yhteistyössä mainostoimistojen kanssa.

Verkkopalvelun analysointi

Tutkimme palvelun saavutettavuuden, käytettävyyden ja hakukoneystävällisyyden. Pyydä tarjous sivujesi analysoinnista.

Yhteistyö

Inventive tekee yhteistyötä mainostoimistojen, markkinointitoimistojen, markkinointiviestintätoimistojen, suunnittelutoimistojen, viestintätoimistojen ja julkaisujärjestelmätoteuttajien kanssa. Kyseessä voi olla esimerkiksi internet-markkinointi kampanjan suunnittelua, sivujen käyttöliittymän teknistä muokkausta saavutettavammaksi ja löydettävämmäksi web-standardien ja hyvien verkkosuunnittelun tapojen mukaisesti.

Asiakkaat

Inventive Design Asiakkaat


Viimeisimpiä töitämme

Ota yhteyttä

Inventive Design

Huopalahdentie 5 A
Helsinki, 00330 Finland

Lasse Larvanko


+358 50 369 8023

It's not supposed to be perfect. It's supposed to be real." John LegendSivun alkuun