Hakukonemainonta eli hakusanamainonta

Google Adwords hakusanamainonta

Hakusanamainonta on hakutulosten yhteydessä näytettäviä kohdennettuja mainoksia, joista mainostaja maksaa vasta hakijan siirryttyä mainostajan sivuille.

Hakusanamainonnan hyödyt

Hakusanamainonta on tehokasta

Hakusanamainonta erottuu perinteisemmästä mainonnasta sen mediakustannusten koostumisen osalta. Maksat vain aiheesta kiinnostuneista sivuille saapuneista kävijöistä. Pelkät mainosnäytöt ovat ilmaisia.

Hakusanamainonta on tarkasti kohdennettavaa

Hakusanamainokset esiintyvät hakutulosten vieressä. Etsittäessä ”ompelukone Helsinki” voidaan olettaa hakijan olevan kiinnostuneita ompelukoneen ostosta tai korjauksesta. Hakusanamainonta onkin äärimmäisen tarkasti kohdennettua mainontaa. Hakutermien lisäksi mainoksia voidaan kohdentaa maantieteellisen sijainnin, kielen, kellonajan, negatiivisten hakutermien ja kävijän ip-osoitteen mukaan.

Hakusanamainonta on tarkasti mitattavaa

Hakusanamainonnassa voit laskea tarkasti kuinka paljon markkinointitoimenpiteet tuottivat. Analyysityökaluilla seuraamme kuukausittain mitä liiketoiminnallisia hyötyjä mikäkin hakusana toivat. Näin voimme kohdistaa markkinointitoimenpiteen parhaiten tulosta tuottaviin hakuihin.

Hakusanamainonta on nopeaa

Hakusanamainonta on todella nopeaa tuottaa, muokata ja ottaa käytäntöön. Hakusanamainonta sopii erinomaisesti nopeita toimenpiteitä kaivattavaan mainontaan. Tulosta hakusanamainonta tekee jo samana päivänä.

Inventive voi suunnitella ja toteuttaa hakusanamainonnan kanssanne tai puolestanne. Laskutusperusteemme on suunniteluun käytetty aika. Maksatte itse hakusanamainonnan mediakustannukset.

Pyydä tarjous hakusanamainonnasta tai soita Lasselle 050 369 8023.

Hakukonemainonta

Hakukonemainonta on maksettua mainontaa hakukonetulosten yhteydessä. Kaikilla suurilla hakukoneilla on omat hakukonemainontaohjelmansa. Suomessa tunnetuin hakukonemainontapalvelu on Google Adwords.


Viimeisimpiä töitämme

Ota yhteyttä

Inventive Design

Huopalahdentie 5 A
Helsinki, 00330 Finland

Lasse Larvanko


+358 50 369 8023

It's not supposed to be perfect. It's supposed to be real." John LegendSivun alkuun